Funcționalități premium
ActualizareA
rapidă

Cât de repede se actualizează baza de date?

Acesta este cel mai importantă caracteristică a unui serviciu de informare juridică, iar noi ne-am concentrat toate resursele astfel încât clienții noștri să fie primii informați.

Pe lângă viteza cu care actualizăm baza de date cu actele nou apărute, avem și avantajul celor mai rapide consolidări, motiv pentru care “actul la zi” îl aveți mult mai repede folosind Indaco Lege5.

La fel de rapide sunt și noutățile pe care le primiți pe email cu privire la actele favorite sau nwslettere configurabile pe domenii de interes

Play Video
Play Video
EvidențiereA modificărilor

Tehnologia care a revoluționat modul în care profesioniștii se informează!

Noi la Indaco suntem de părere că tehnologia trebuie să lucreze pentru utilizator, să îl degreveze de munca de analiză măruntă și migăloasă, foarte mare consumatoare de resurse și timp, motiv pentru care am dezvoltat o serie de instrumente care simplifică întreaga experiență de informare. 

Unul dintre aceste instrumente este evidențierea modificărilor, care permite 

Căutarea indaco

De ce este așa de bună căutarea Inaco?

Peste 1,5 milioane de utilizatori generează un volum imens de interogări, acestea instruiesc permanent algoritmii inteligenți de căutare dezvoltați de Indaco, astfel încât rezultatele afișate să fie RELEVANTE.

Spre desoebire de alte softuri similare, căutarea Indaco are nevoie doar de câteva cuvintele cheie pentru a găsi rapid ceea ce căutați, fără să fie necesare zeci de filtre sau timp pierdut.

Clienții noștri apreciază căutarea Indaco drept cea mai bună căutare din domeniu.

Play Video
funcționalități

Căutare unică

Indiferent că vrei să găsești acte normative, hotărâri judecătorești sau societăți comerciale, ai o singură căutare.

Compară Consolidări

Poți afișa un act la 2 momente diferite în timp și vezi toate modificările dintre cele 2 date cu culori diferite. Cu roșu forma veche și cu verde forma mai nouă.

Istoric legislativ

Vezi istoria unui articol/paragraf de la prima lui formă până la zi, chiar dacă în trecut a fost reglementat de alte acte (preluare prin translare).

Toate amendamentele

Cu un click de buton aduci în textul actului toate formele anterioare ale articolelor/paragrafelor (evidențiat cu altă culoare).

Accesibil de oriunde

Poți utiliza serviciul de oriunde te afli, de pe orice dispozitiv ai la îndemâna, fiind necesar doar o conexiune la internet.

Newsletter configurabil

Tu decizi ce domenii sunt de interes pentru tine și doar acestea sunt trimise pe newsletter cât de des preferi (odată pe zi sau la fiecare actualizare).

Analiză financiară

Afli informații despre orice firmă din România. Poți genera rapoarte actualizate pe loc (baza RECOM) sau informații din BPI, partea a IV-a, AEGRM, CIP etc.

Conținut modularizat

Plătești doar ce folosești, la orice oră din zi sau din noapte cu activare instant online. Poți adăuga module noi direct din interfață atunci când ai nevoie.

Share via
Copy link